SYAHI स्याही -Khasa Aala Chahar

ST Haryanvi presents a latest Haryanvi song SYAHI by Khasa Aala Chahar. A beautiful haryanvi song Sung by Khasa aala Chahar to dedicate lovers.
Song Syahi
Singer Khasa Aala Chahar
Music DJ Sky

CHAHAR KHASA AALA 

KHASA AALA CHAHAR TERI KALAM KI SYAHI MEIN

MARJUNGI TERE GAIL NA JE BYAHI MAIN

TERE BINA SUNI SUNI PADI ZINDAGI 

NAAM TERA MERI GAIL KARDE TABAHI NE

TOR TERI CHHORIYAAN NE HANG KARDI 

GAADI TERI FIRE BANG BANG KARDI

FALANE SAARE ROB TERE DIL KE MEIN HOLE 

DESI TERI CHHORE YA SLANG KARDI

KHASA AALE CHAHAR , KHASA AALE CHAHAR 

MAIN MARJUNGI , MAIN MARJUNGI

TERI AANKHYAN KE ACCOUNT MEIN ADD KARLE 

TERI HATHAAN KE SALAKHAAN KE MEIN QAID KARLE

EK DUSRE KI KHUSHI KA KHAYAL RAKHNA 

CHAHE BAAKI SARI DUNIYA NE SAD KARLE 

KHYAL TERE KARE DISTRACK MERE MIND NE

NAAM TERA PAAVE YOU TUBE AALI FIND MEIN 

EK BE BHAROSA MERA KARKE NE DEKH 

SUKH DUKH SADA TERE RAHUNGI BEHIND MAIN

O WALLPAPER PE TU MERE I PHONE PE

MILDA HOVE TE TANE LEJU LOAN PE

BAITH KE NE KALLA FEELINGA NE LEKH DE

TERI VOICE NA LALU MERI RINGTONE PE 

GEHRAI KE MEIN PYAR TERA KARU FEEL MAIN

DIL AALI DIL GAIL KARU DEAL MAIN

DIL AALA TOHFA TERI KHATAR LAKHOYA

BAS TERE TE RE AKHIRI KARU APPEAL MAIN

KHASA AALE CHAHAR , KHASA AALE CHAHAR 

MAIN MARJUNGI , MAIN MARJUNGI * 2

TERI GAIL LAAGE MANE ZINDAGI AABAD BHI

PYAR AALI LIFE MEIN JEEN KA SWAD BHI

BIMME AALI POLICY KE BARGA SE TU

HOYE ZINDAGI KE SATH BHI RE ZINDAGI KE BAAD BHI

TERE DIL KE MEIN CHHORIYAAN KI BAN SUNYA SE

USTAAD MOOSE AALE KA TU FAN SUNYA SE

SHOW OFF AALI CHEEZ NA SE TERI LIFE MEIN

TU MEHENGI AALI BEER KA CAN SUNYA SE

NAKHRO NE MOH GYA RE TU MITHA BOL KE 

DEKHU NA MAIN PYAR TAGDI MEIN TOL KE

TERI AANKHYAAN KE ISHARE SAARE KAAM BANENGE

MARZI MEIN JO BHI AAVE DEKH BOL KE 

KALAM KE BINA RAH YA SYAHI KIS KAAM KI 

BHOT GHANI AACHHI RAHVE HAWA KHASA GAAM KI 

PHOOLAAN AALI CAR KE MEIN LEJA NE BITHA KE 

MERE NAAM GAILYA LAYU HAAZARI MAIN TERE NAAM KI 

KHASA AALE CHAHAR , KHASA AALE CHAHAR 

MAIN MARJUNGI , MAIN MARJUNGI

KHASA AALE CHAHAR , KHASA AALE CHAHAR 

MAIN MARJUNGI , MAIN MARJUNGI 

चाहर खासा आला 

खासा आले चाहर तेरी कलम की स्याही में 

मरजुंगी तेरे गैल न जे ब्याही मैं 

तेरे बिना सुन्नी सुन्नी पड़ी ज़िन्दगी 

नाम तेरा मेरी गैल करदे तबाही ने 

टोर तेरी छोरियां ने हैंग करदी 

गाड़ी तेरी फिरे बैंग बैंग करदी 

फलाने सारे रॉब तेरा दिल के में होल 

देसी या तेरी छोरे या स्लैंग करदी 

खासा आला चाहर खासा आला चाहर

मैं मरजुंगी , मरजुंगी *२ 

तेरी आंख्यां के अकाउंट में ऐड करले 

तेरी हाथां के सलाखा के में क़ैद करले 

एक दूसरे की ख़ुशी का ख्याल रखना 

चाहे बाकी सारी दुनिया ने सैड करले 

ख्याल तेरे करे डिस्ट्रैक मेरे माइंड 

नाम तेरा पावे यू ट्यूब आली फाइंड में 

एक बे भरोसा मेरा करके ने देख 

सुख दुःख सदा तेरे रहूंगी बिहाइंड मैं 

ओ वॉलपेपर पे तू मेरे आई फ़ोन पे 

मिलदा होव ते तन्ने लेजु लोन पे 

बैठ के न कल्ला फ़ीलिंगा ने लिख दे 

तेरी वौइस् न लालू मेरी रिंगटोन पे 

गहराई के में प्यार तेरा करू फील मैं 

दिल आली दिल गैल करू डील मैं 

दिल आला तोहफा तेरी खातर लाखोया 

बस तेरे ते रे आखिरी करू अपील मैं 

खासा आला चाहर खासा आला चाहर

मैं मरजुंगी ,  मरजुंगी *२ 

तेरी गैल लागे मने ज़िन्दगी आबाद भी 

प्यार आली लाइफ में जीण का स्वाद भी 

बिम्मे आली पालिसी के बर्गा से तू 

होये ज़िंदगी के साथ भी रे ज़िन्दगी के बाद भी 

तेरे दिल के में छोरियां की बैन सुण्या से 

उस्ताद मूसे आले का तू फैन सुण्या से 

शो ऑफ आली चीज़ न से तेरी लाइफ में 

तू महंगी आली बियर का कैन सुण्या से 

नखरो ने मोह गया रे तू मीठा बोल के 

देखु न मैं प्यार तगड़ी में तोल के 

तेरी आंख्यां के इशारे सारे काम बनेंगे 

मर्जी में जो भी आवे देख बोल के 

कलम के बिना रे या स्याही किस काम की 

भोत घणी आछी रहवे हवा खासा गाम की 

फूलां आली कार के में लेजा ने बिठा के 

मेरे नाम गैल्या लायउ हाजरी मैं तेरे नाम की 

खासा आला चाहर खासा आला चाहर

मैं मरजुंगी मैं मरजुंगी

खासा आला चाहर खासा आला चाहर

मैं मरजुंगी मैं मरजुंगी मरजुंगी

चाहर खासा आला 

खासा आले चाहर तेरी कलम की स्याही में 

मरजुंगी तेरे गैल न जे ब्याही मैं 

तेरे बिना सुन्नी सुन्नी पड़ी ज़िन्दगी 

नाम तेरा मेरी गैल करदे तबाही ने 

टोर तेरी छोरियां ने हैंग करदी 

गाड़ी तेरी फिरे बैंग बैंग करदी 

फलाने सारे रॉब तेरा दिल के में होल 

देसी या तेरी छोरे या स्लैंग करदी 

खासा आला चाहर खासा आला चाहर

मैं मरजुंगी , मरजुंगी *२ 

तेरी आंख्यां के अकाउंट में ऐड करले 

तेरी हाथां के सलाखा के में क़ैद करले 

एक दूसरे की ख़ुशी का ख्याल रखना 

चाहे बाकी सारी दुनिया ने सैड करले 

ख्याल तेरे करे डिस्ट्रैक मेरे माइंड 

नाम तेरा पावे यू ट्यूब आली फाइंड में 

एक बे भरोसा मेरा करके ने देख 

सुख दुःख सदा तेरे रहूंगी बिहाइंड मैं 

ओ वॉलपेपर पे तू मेरे आई फ़ोन पे 

मिलदा होव ते तन्ने लेजु लोन पे 

बैठ के न कल्ला फ़ीलिंगा ने लिख दे 

तेरी वौइस् न लालू मेरी रिंगटोन पे 

गहराई के में प्यार तेरा करू फील मैं 

दिल आली दिल गैल करू डील मैं 

दिल आला तोहफा तेरी खातर लाखोया 

बस तेरे ते रे आखिरी करू अपील मैं 

खासा आला चाहर खासा आला चाहर

मैं मरजुंगी ,  मरजुंगी *२ 

तेरी गैल लागे मने ज़िन्दगी आबाद भी 

प्यार आली लाइफ में जीण का स्वाद भी 

बिम्मे आली पालिसी के बर्गा से तू 

होये ज़िंदगी के साथ भी रे ज़िन्दगी के बाद भी 

तेरे दिल के में छोरियां की बैन सुण्या से 

उस्ताद मूसे आले का तू फैन सुण्या से 

शो ऑफ आली चीज़ न से तेरी लाइफ में 

तू महंगी आली बियर का कैन सुण्या से 

नखरो ने मोह गया रे तू मीठा बोल के 

देखु न मैं प्यार तगड़ी में तोल के 

तेरी आंख्यां के इशारे सारे काम बनेंगे 

मर्जी में जो भी आवे देख बोल के 

कलम के बिना रे या स्याही किस काम की 

भोत घणी आछी रहवे हवा खासा गाम की 

फूलां आली कार के में लेजा ने बिठा के 

मेरे नाम गैल्या लायउ हाजरी मैं तेरे नाम की 

खासा आला चाहर खासा आला चाहर

मैं मरजुंगी मैं मरजुंगी

खासा आला चाहर खासा आला चाहर

मैं मरजुंगी मैं मरजुंगी मरजुंगी

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *